Screening Eagle – Proceq

Intelligente inspectie van de gebouwde omgeving

Screening Eagle – Proceq

Screening Eagle Technologies biedt een technologieplatform voor intelligente inspectie van de gebouwde omgeving. Het bedrijf is ontstaan ​​uit de fusie van Dreamlab in Singapore en Proceq in Zwitserland met als missie de gebouwde wereld te beschermen met software, sensoren en data. Screening Eagle’s full-stack inspectieoplossing combineert intuïtieve software en krachtige draagbare sensoren om betrouwbare gegevens te leveren voor beslissingen over constructie en onderhoud van activa.
Aangedreven door gegevens van intelligente en autonome inspectie, is Screening Eagle op een steile groeipad om zijn visie van voorspellende gezondheidszorg te realiseren die de levensduur van activa verlengt en de waarde op lange termijn voor eigenaren van activa vergroot.

De bedrijfsnaam Proceq is ontleend aan een combinatie van de woorden “processen” en “apparatuur”. Sinds 1954 is Proceq al het toonaangevende partij voor het meetapparatuur voor beton en staal. Door continue te innoveren zijn is de meetapparatuur van Proceq het beste uitgerust voor het onderzoek zonder daardoor gebruiksonvriendelijk te worden.

MAAT ingenieurs onderhoud nauwe contacten met zowel Screening Eagle als NEWA om bij te dragen aan ontwikkelingen en als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen.
Voor het betononderzoek maken we onder andere gebruik van:

  • GP8000 betonradar
    Met de unieke ‘Stepped-Frequency Continuous-Wave (SFCW) radartechnologie van de Proceq GP8000 beschikt u over een GPR-apparaat met de grootste ultra-wide bandbreedte ooit geproduceerd in een betonradar. Door dit bereik hoeft u niet meer te kiezen tussen verschillende GPR- antennes zoals bij traditionele radarsystemen.
    Met een niet eerder vertoonde meetdiepte is het nu mogelijk om met de GP8000 een betonconstructie zeer gedetailleerd in kaart te brengen. De Proceq GP 8000 betonradar blinkt naast een uitmuntend signaal en scherpte ook uit in connectiviteit. Eenvoudig linkt u een Apple iPad aan de GP8000 en met de handige Proceq GPR Live app heeft u direct toegang tot uw onderzoek, resultaten en deelt u informatie met anderen via de cloud.
  • Hechtsterktemeter Proceq DY-2
  • Profometer corrosion voor potentiaalmeting
  • Pundit 250 Array ultrasoon onderzoek
  • OS-120 PM voeghardheidsmeter voor metselwerk
Dennis-onck-maat-ingenieurs

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Dennis Onck via:

Deskundige
ingenieurs en adviseurs

Eén contactpersoon voor
onderzoek en begeleiding

Heldere tarieven zonder verborgen kosten

Een onafhankelijk advies waar u iets aan heeft