Over ons

MAAT ingenieurs is gespecialiseerd in onderzoek en onafhankelijke advisering bij onderhoud en renovatie van beton- en metselwerkconstructies. Zowel bij vastgoed als bij civiele constructies. MAAT ingenieurs verzorgt voor u het gehele traject van planvorming tot en met oplevering c.q. beheer. Betrouwbaarheid en (constructieve) veiligheid zijn daarbij onze sleutelwoorden.

De inspecteurs van MAAT ingenieurs zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring op het vakgebied, om zo onze opdrachtgevers kwalitatief hoogstaand te adviseren. Wij werken bovendien samen met diverse andere specialisten om een totaal onderzoek en advies te kunnen geven. Uiteraard waarborgen wij ons hoge opleidingsniveau door ons in te lezen in de nieuwste ontwikkelingen en het volgen van trainingen en cursussen.

Missie

MAAT ingenieurs heeft als missie het deskundig inspecteren en adviseren van asset beheerders om hun bij te staan bij schades of onderhouds- of veiligheidsvraagstukken, waarbij we de opdrachtgever volledig ontzorgen. Hierbij wordt een duurzame relatie met de opdrachtgever nagestreefd.

Innovatie

In nauwe samenwerking met collega specialisten, leveranciers en laboratoria zoekt MAAT ingenieurs continu naar nieuwe technieken voor onderzoek en herstel om zo de opdrachtgever van het beste advies te kunnen voorzien.