Dennis Onck

Senior projectleider

Over Dennis Onck

Mijn naam is Dennis Onck, werkzaam als senior projectleider bij MAAT ingenieurs. Ik heb MBO & HBO Bouwkunde gestudeerd. Na mijn studie ben ik begonnen in de woningbouw als werkorganisator op grote nieuwbouw projecten. Tijdens de bouwcrisis werd deze functie overbodig en heb ik een korte tijd als werkvoorbereider in de na-isolatie branche gewerkt. Na deze periode ben ik 9 jaar werkzaam geweest als projectleider bij een gecertificeerd betonreparatiebedrijf. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij MAAT ingenieurs.

Naast mijn bouwkundige opleidingen heb ik ook meerdere specialisatie opleidingen gevolgd op het gebied van bouwmanagement (HTI), betononderhoud & reparaties (Betononderhoudskundige (BOK), Kathodische bescherming, niveau 3 conform NEN 15257), metselwerk- & gevelherstel en Projectleider Vastgoed beheer & onderhoud (Sertum Erkend Onderhoudskundig Coördinator).

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inspecteren en adviseren. Dit kan zowel bij vastgoed als bij civiele constructies zijn. Het inspecteren en adviseren geschied onder andere in beton- en metselwerkschades, lekkage problematiek bij een complex (buitenschil gerelateerd), Vocht en schimmel onderzoeken, veiligheidsvraagstukken van beton- en metselwerkconstructies en andere bouwkundig gerelateerde vraagstukken.

Naast inspectie en advisering van de diverse vraagstukken word ik door BRL 3201 gecertificeerde betonreparatiebedrijven ingehuurd ten behoeve van personele invulling als Betononderhoudskundige (BOK) binnen het KOMO-procescertificaat.

Elk project is een nieuwe uitdaging. Dat maakt het werken bij MAAT ingenieurs interessant en leuk. De diversiteit en complexiteit aan vraagstellingen van onze opdrachtgevers zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is en je steeds wordt uitgedaagd.