Helmi van der Horst

Adviseur

Over Helmi van der Horst

Mijn naam is Helmi van der Horst, werkzaam als adviseur bij MAAT Ingenieurs. Ik woon in het mooie Leusden wat heerlijk centraal in het midden van het land ligt. Dat is handig wanneer je een functie hebt welke zich door heel Nederland afspeelt.

De wereld van bouw ben ik ingestapt door de opleiding Bouwkunde te volgen, waar ik mijn MBO diploma voor heb gehaald. Tijdens die studie merkte ik dat bestaande gebouwen meer mijn aandacht trokken dan de nieuwbouw. Wel in combinatie met dat ik de techniek erachter wil blijven begrijpen en uit wil zoeken.

Zo heb ik mijn eerste werkjaren ervaring opgedaan in het beheer en onderhoud van woningen/wooncomplexen bij een woningcorporatie en verschillende aannemers.

Later kwam ik erachter dat ik de werkzaamheden die ik echt interessant vond, de werkzaamheden waren die ik uit moest besteden. En toen dat kwartje was gevallen, kwam ik terecht bij MAAT Ingenieurs als adviseur!  Een veelzijdig bedrijf waarbij ik dagelijks bezig ben met vraagstukken van opdrachtgevers over de bestaande bouw. Hier komt alles voor mij bij elkaar en ben ik sinds mei 2023 met veel plezier werkzaam bij MAAT ingenieurs.

Als er vragen van opdrachtgevers binnen komen, gerelateerd aan het beheer- en onderhoud van panden in de breedste zin van het woord, dan mag ik daarmee aan de gang. Welke gebreken zijn er aanwezig, hoe erg zijn de gebreken en wat zijn de meest logische momenten om hier wat mee te doen? Altijd gecombineerd met de meest praktische en best toepasbare oplossingen.

Wanneer u een vraag heeft over het dak, zult u doorgaans ook contact met mij krijgen. Een greep uit de vragen die ik daarin tegen kom zijn de volgende: Wat is de onderhoudsstaat van een dak en hoe lang kan deze nog mee?; Welke verduurzamingsmogelijkheden zijn er?; Hoe ontstaan bepaalde problemen en hoe kom je weer van die problemen af?; Is het dak constructief geschikt voor zonnepanelen?; En zo niet: welke aanpassingen zijn er nodig om het dak hiervoor geschikt te maken?

Ook beheer ik met veel plezier de offertestroom en planning van het keuren van hijsbalken! In dit contact zult u mij ook tegen komen.

Ik kan over werk nog heel lang doorgaan. Uiteindelijk is een voorstelpagina te klein om mijn rol als adviseur bij MAAT ingenieurs te omschrijven. Vraagt u zich af of wij u kunnen helpen met een vraagstuk, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Hierbij sluit ik de tekst over mijzelf af en hopelijk kom ik u binnenkort tegen!adminburggraafmediaProfiel bewerken