Marc Alberts

Senior projectleider / Directeur

Over Marc Alberts

Na het behalen van de MTS en HTS Civiele techniek in Zwolle ben ik begonnen in de betonbouw. Ik wilde graag aan de slag met het bouwen van Civiele kunstwerken. In eerste instantie ben ik begonnen als werkvoorbereider waarbij ik onder andere heb meegewerkt aan de tender van de HSL (Hoge snelheidslijn) en ook de renovatie van de Schipholspoortunnel.

Later heb ik de overstapt gemaakt naar uitvoerder, want ik wilde toch graag meer betrokken zijn met het “maken”. Ook hier kwam ik in aanraking met renovatie/betonreparatie. Omdat ik hier graag meer mee zou willen werken, ben ik terecht gekomen bij een betonrenovatiebedrijf.

Omdat de kennis over betononderhoud bij veel partijen relatief beperkt is ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op advisering. Ondanks dat het vroeger niet mijn ambitie was om ‘achter het bureau te zitten’, bleek het mij toch heel goed te liggen. Langzamerhand ben ik steeds verder gaan verbreden voor van vastgoed naar de totale schil.

Vanaf 2019 doe ik de advisering vanuit mijn eigen bedrijf MAAT ingenieurs. Het is leuk om te zien hoe het bedrijf langzaam groeit en dat we ook het vertrouwen van veel opdrachtgevers krijgen.