Raimond Duker

Projectleider

Over Raimond Duker

Mijn naam is Raimond Duker en kom uit Almere, gehuwd en vader van 2 dochters. Na een periode van mijn weg vinden op de arbeidsmarkt ben ik in 2000 gestart bij een Betonreparatiebedrijf. Hier  heb ik diverse functies bekleed. Ik ben gestart als Magazijnmeester maar al gauw deze functie ingeruild voor de functie kwaliteitsfunctionaris/werkvoorbereider. De administratieve werkzaamheden welke behoren tot de functie magazijnmeester werden in deze functie toebedeeld om de functie werkvoorbereider te optimaliseren.

Tijdens deze periode heb ik diverse cursussen/opleidingen gevolgd, waaronder Betonreparatie voor Middenkader en BOK, betononderhoudskundige. Maar ook opleidingen ten behoeve van kwaliteitsverbetering dan wel het onderhouden van het kwaliteitssysteem, te denken valt aan (interne) audits ter borging van het systeem. In 2005 ben ik van werkgever veranderd. Ik ben als planner/werkvoorbereider werkzaam geweest bij een vochtweringsbedrijf. Vervolgens heb ik bij deze werkgever de functie uitvoerder bekleed.

Na een periode van ongeveer 5 jaar heb ik in 2013 de loonstrook ingeruild voor de factuur en ben als zelfstandige aan de slag gegaan. In deze periode heb ik bij collega bedrijven diverse functies bekleed als uitvoerder en bedrijfsleider. Daarnaast ben ik zelf actief geweest in het repareren, conserveren van beton. Daarnaast heb ik diverse andere werkzaamheden uitgevoerd, zoals het verhelpen van vochtproblemen, te denken aan optrekkend vocht, doorslaand vocht en kelderlekkages, het verhelpen van koudebruggen, schimmel en zwamproblemen maar ook het aanbrengen van diverse coatingsystemen.

Als bedrijfsleider van een dochteronderneming van het vochtweringsbedrijf, heb ik vele vlieguren gemaakt in de vochtwering en schimmelwering.  Na een mooie en leerzame periode heb ik mijn ondernemerschap weer ingeruild voor de functie projectleider bij Maat ingenieurs. In deze functie richt ik mij op onderzoeken naar betonschades, vochtschades, schimmel-, en zwamproblemen en koudebruggen. In deze functie houd ik mij ook bezig met het keuren van hijsbalken. Binnen deze functie verwacht ik mijzelf verder te ontwikkelen dan wel te specialiseren op het gebied van betononderhoud en vochtwering.