Roy de Wilde

Adviseur

Over Roy de Wilde

Mijn loopbaan is gestart in de bouw. Ik was jarenlang werkzaam als kitter. Langzaam ben ik overgestapt op het aanbrengen van kunststof vloersystemen. Hierna ben ik bij een bouwbedrijf gaan werken waarbij ik op de vrijdagen scholing volgde. Ik heb uiteindelijk mijn uitvoerdersdiploma hiermee gehaald. Toch lag mijn hart bij de kunststof vloeren en ben weer terecht gekomen bij mijn oud werkgever. Na enige tijd kon ik doorstromen als werkvoorbereider en uiteindelijk als projectleider hier mijn loopbaan beëindigd.

Een nieuwe uitdaging deed zich aan bij een mondiale leverancier van bouw chemische producten. Er was een vacature op de technische afdeling. Hier heb ik 3 jaar als applicatie specialist, klanten en de buitendienst geassisteerd met het uitbrengen van adviezen, behandelen van klachten en het geven van demo’s. Samen met mijn collega’s van techniek hebben we nieuwe producten geïntroduceerd en hiermee o.a. nieuwe vloersystemen ontwikkeld.

Nu ben ik sinds enige tijd werkzaam bij MAAT Ingenieurs als adviseur. Mijn specialismen zijn blowerdoor, thermografie, hechtsterkte metingen, antislipweerstandsmetingen en onderzoek op het gebied van kunststof vloersystemen.