Training Luchtdichtheid en thermografie voor vastgoed

Over de training

Inleiding

Omdat de luchtdichtheid een grote invloed heeft op het wooncomfort, is dit een essentieel onderdeel geworden in de renovatie en bouw. Bewoners die tocht ervaren in een woning zijn vaak ontevreden omdat de energiekosten te hoog zijn en het wooncomfort te wensen over laat.

Een goede luchtdichtheid zorgt voor tevreden bewoners en heeft een positief effect op de labeling van vastgoed. MAAT ingenieurs is KOMO gecertificeerd voor het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en adviseert u graag bij verduurzamingstrajecten.

Inhoud training

De training heeft als doel om de noodzaak van een goede luchtdichtheid bij verduurzamingstrajecten te belichten. Hierbij wordt het belang van labeling voor de eigenaar/beheerder gekoppeld aan wooncomfort voor de bewoners.

De onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Labeling
  • De diverse type metingen
  • Gebruik van rook
  • Thermografie
  • Bewoners

locatie

MAAT ingenieurs geeft de trainingen centraal in het land, op ons kantoor in Huizen of Apeldoorn. Met het organiseren van onze trainingen houden wij uiteraard rekening met de actuele Corona-regels.

Het is ook mogelijk om een ‘in company training’ aan te vragen, waarbij u zelf de locatie en aantal deelnemers bepaalt. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

TRAININGDATA

Op dit moment zijn er geen nieuwe training-data op onze locatie gepland. Heeft u interesse in een ‘in company training’? Neem dan contact op via 085 13 05 930 of mail naar info@maatingenieurs.nl

Marc-alberts-maat-ingenieurs

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Marc Alberts via: